Владимир Пребирачевић: Косово је НАТО пројекат који не сме да успе

пише директор Српско-руског центра “Мајак” и

потпредседник Извршног одбора Српске народне партије

Косово је постало придружени члан Парламентарне скупштине НАТО-а. Иако је то што се десило опасан преседан, није нимало неочекивано. Било је више него јасно да ће земље које гурају независност Косова гурати и Косово према НАТО пакту на сваки могући начин и у сваком могућем облику.

Ово је само логичан след агенде која се спроводи док се Србима и српској власти у Србији мажу очи причама о сарадњи, уважавању, и сличним глупостима које представници европских и НАТО земаља редовно изговарају док спроводе свој паклени план.

Тај паклени план је геноцид над Србима уз окупацију наше јужне српске покрајине и то пред очима целог света са све осмехом на лицу и фолирајући неке имагинарне европске вредности и обавезно користећи прецењени термин демократија у свакој другој реченици а који се спроводи већ 25 година упорно и посвећено.

Док нама продају причу коју плаћамо скупо све раде на наоружавању УЧК тј како јој сада тепају косовска војска иако не би ни смела ни да постоји по Резолуцију СБ 1244 али кога то реално брига на Колективном западу који се не обазиру на потписане споразуме , њихове преузете обавезе и остало по систему обећање лудом радовање.

Србија мора да тражи своју шансу за повратак Космета под своју контролу у времену које долази а геополитичка ситуација нам иде на руку јер се односи снага у свету мењају. Морамо подићи ниво инвестиција у наменску индустрију као и у иновативне мале компаније које могу да донесу вредност више у данашње време убрзаног развоја посебно дронова свих врста као и средстава електронске борбе. Подизати моћ ракетних јединица као и домет ракета свих врдста је један од главних задатака а први на листи свакако мора бити увођење редовног служења војног рока али и у средње школе увести предмете који ће се бавити обукама у ванредним ситуацијама, првом помоћи и заштити од пожара. Мењање одређених програма у образовању од основне школе је императив како би се више водило рачуна о патриотском образовању а мање или никако о новотаријама које долазе са запада а које већ сада показују да не служе никаквом напретку него служе за девастирање породице, традиционалних вредности нашег народа које у будућем времену треба непријатељима да олакша да поништава наше националне интересе и то кроз нас саме као што сада словени хришћани ратују нахушкани једни на друге на простору Украјине и Русије а код којих је тај рад био вишеструко спонзорисан са запада све увијен у целофан од лажи о демократији , људским правима и сличним имагинарним терминима које запад вешто користи како би потчињавао мале и несуверене земље које не размишљају о својим националним интересима. Иста се сада ситуација догађа у Грузији услед жеље изабране владе Грузије да усвоји закон верповали или не САД која такав исти закон користи већ деценијама. Насилне демонстрације оних који се финансирају са запада и подривају суверенитет и националне интересе Грузије су у првим редовима. Слична би ситуација била и код нас када би наша влада желела да донесе сличан закон обзиром да постоје на стотине организација које добијају новац за подривање система у Србији али не само организације него и медијске куће па чак и привредни субјекти који су од посебног значаја за спровођење западних изузетно малигних утицаја који доносе само пустош и разарање у сваку земљу која не жели да спроводи оно што им се намеће уз све примесе  „европских вредности и демократије“ а све због спровођења сопствених циљева а ту су онда Резолуције о Сребреници, примање Косова у све међународне организације иако су обична мафијашка творевина која не би могла самостално да опстане када би је ментори пустили. А ментори ће их пустити низ воду уколико ми будемо радили све што је у нашој моћи на заштити националних интереса.