“Мајак” на Међународним данима енергетике и инвестиција

Дани енергетике и инвестиција у Новом Саду подстичу пословне контакте и сарадњу између свих релевантних чинилаца у области енергетског и сектора локалног развоја у Србији и Региону. Овај сајам је право место за локалне самоуправе да се повежу са инвестиционим партнерима заинтересованим за пројекте у области енергетике, инфраструктуре, воде, екологије и других значајних комуналних области.

Представљају се напредне технологије и облици финансирања енергетских пројеката, нарочито у локалним самоуправама. Организује се више од 50 стручних скупова на којима говори око 120 предавача у Конгресном центру Сајма, међународне конференције посвећене енергетској ефикасности, обновљивим изворима енергије и заштити животне средине. Одржан је и презентациони део приредбе у којем компаније и институције представљају нова достигнућа и технологије.

Делегација Српско-руског центра “Мајак” присуствовала је у Мастер центру на Новосадском сајму данима енергетике и инвестиција и испратила активности везане за тему енергетике обзиром на неколико текућих пројеката са руским партнерима. Делегацију је предводио специјални саветник пуковник Сретен Егерић

МајакТим