Владимир Пребирачевић: НАТО пропаганда у Србији неће проћи

Пише директор Српско-руског центра “Мајак”

 

Свакодневно смо у прилици да слушамо разне НАТО пропагандисте у нашој земљи како су им пуна уста Украјине и бриге за украјински народ. Као по обичају никада се нису бринули за народ у Украјини који од 2014 године трпи репресију, бомбардовање и разарање свих нивоа од културног , материјалног, језичког па до буквално физичког.

Пуна су им уста Русије коју називају агресором и сви као хорски баш исте термине користе у тим својим пасјим лавежима. Сетимо се матрице са ових простора у коме су од самог старта Срби у Хрватскохј означени као „великосрпски агресори“ од које се не одступа ни дан данас. Срби су били агресори и више их нема од толике агресије као и у старијем брату НДХ што по најновијим тумачењима хрватских бајних историчара, што традиционално морају да измишљају хрватску историју, што тврде да су се Срби сами убијали у Јасеновцу и још горе да су они учинили геноцид над Хрватима. На то све се надовезују бајни бискупи очигледни следбеници озлоглашенога усташкога бискупа Степинца који логоре за децу који јесу факат стварна историја Хрвата представили као прихватилишта и сиротишта у свом сулудом и срамотном покушају ревизије историје.

Исто тако је од самог старта Русије означена као агресор и од те мантре се не одступа на западу али и код наших назови покушаја НАТО пропагандиста који се утркују који ће бити сервилнији, понизнији и гласнији у својим наступима како би оправдали и искукали још коју туру новца за који су спремни да продају и сопствени народ и сопствену државу а све уз реченицу како су они велики патриоти и како смо сви остали глупи и луди и не видимо тај западни потенцијал и то благостање.

Када слушате ове креатуре и када сте у прилици да видите хистерију на западу креирану против Русије а која не види ама баш ништа шта супротна страна ради у том сукобу како раније када је обим сукоба нбио мањи тако и сада када је украјина остала без 20% територије а која ће остати без бар још 20%  и то трајно без могућности повратка на пређашње стање.

Синоћ је град Доњецк засут ракетама са касетним пуњењем које су у себи имале по 314 противпешадијских мина које су распршили по целом граду тј искључиво по цивилима. Те мине изузетно малих димензија су претња сваком цивилу сваком детету у том граду али то ове пропагандисте не забрињава јер напад на такав догађај им не доноси новац а они наравно нису ту због пропагирања закона и правде него су на плаћеничком задатку јер учествују у оркестрираној пропаганди против једног братског народа а до украјинског народа им је стало као до прошлогодишњег снега. Учествују својим поступцима у продужењу рата што је конкретни интерес САД-а што и не крију и погибији десетина хиљада украјинаца за које се као брину а највећа брига им је стање на сопственом рачуну.

Мноштво организација које се финансирају са запада служе искључиво интересима истог тог запада а углавном су против интереса наше државе, власти, народа и цркве као и вредностима које наш народ има у свом ДНК-а. Под хитно се морају донети закони који као и у Русији и Мађарској доносе озбиљну контролу државе над таквим агентима од утицаја јер то и јесу како би се спречио њихов малигни утицај на наше друштво у целини. Малигни утицај запада је стварно малиган за разлику од оних које за исти оптужују. По принципу „Држте лопова“ док трпају у сопствене џепове.

Извор Недељник Афера