МИНИСТАР ЛЕПОСАВИЋ ДОСЛЕДАН И ДОСТОЈАН

Пише Владимир Пребирачевић

Директор Српско-Руског центра „Мајак“

У Црној Гори се не стишава бура настала из кухиње оних који не желе промене у Црној Гори. Последња дешавања нам говоре да се премијер Кривокапић није баш снашао у овој игри коју ДПС са својим верним сателитима игра и успешно минира своје размонтиравање по свим шавовима и сваким даном га чини све даљим него што је то био случај пре само неколико месеци.

Министар Владимир Лепосавић као један од стручњака у овој компромисној влади Црне Горе се показао као доследан својим начелима, доследан правди и доследан националним интересима српског народа који је био на путу да буде избрисан из Црне Горе на сличан начин као што су брисани српски песници и књижевници из читанки српског језика прелазно названим матерњим па онда и на сва звона и црногорским. На сличан начин као што се системски из свих јавних служби чистио и уклањао свако ко је себе смео сматрати Србином.

Влада Црне Горе прави грешку за грешком са међусобним размирицама уместо да се посвети максималној демонтажи деспотског режима који је претио да постане фараонски и да после формирања сопствене цркве на чије чело је постављен опскурни лик се приступи и демократском избору Мила за божанство. Уместо да такву патологију поништавају свакодневним одлукама на корист народа и државе они као да се утркују ко ће се више додворити страним амбасадорима којима не дугују апсолутно ништа. Све што је постигнуто на изборима постигнуто је захваљујући верујућем српском народу и Српској Православној Цркви а не овој господи којој су функције пале са неба али буквално. Са неба их гледа и Митрополит Амфилохије и пита се докле ће тако тонути у блато и како је могуће да се споре на питању фабрикованих злочина и геноцида од стране западних служби зарад остваривања својих геополитичких циљева. Срби поново падају на тесту зрелости али надамо се само на тренутак и да ће им се зрнце мудрости вратити да доврше посао за који им је верујући народ дао мандат.

Министар Владимир Лепосавић је доследан својим ставовима утемељеним на науци али и осећају правде  и достојан заштитиник српских националних интереса али и универзалне правде која је на нашој страни. Можда садашњи премијер тражи Вашу оставку министре Лепосавићу али ми додајемо може само ако након тога преузмете премијерску позицију.

Доста са међусобним размирицама и играњем демократије и наседањем на ДПС трикове. Почните са демонтажом антисрпског режима по свим параметрима без одлагања.