Хуманитарна акција Српско-руског центра “Мајак” у Апатину

Хуманитарна акција Српско-руског центра “Мајак” у Апатину је реализована у сарадњи са Центром за социјални рад у Апатину. Селекција породица којима је потребна помоћ је урађена професионално од стране институције која се тим послом бави на територији општине Апатин.  Центар за социјални рад Апатин на челу са директорицом Николином Сучевић и Српско-руски центар “Мајак” испред кога је био директор Владимир Пребирачевић потписали су протокол о сарадњи који предвиђа даљи заједнички рад и сарадњу на пружању помоћи онима којима је то потребно.

Породицу Сандџак којој је наша организација донирала бојлер и водоводне инсталације за купатило као и услугу уградње истих како би се мало олакшао живот ове четворочлане породице.  Наш центар је такође донирао и средства за кућну хигијену и прехрамбена средства овој породици.

Целу акцију смо извели на иницијативу Ђуре Медића  координатора Српско-руског центра “Мајак” за Западно-бачки округ и чланства наше организације из овог округа.

Делегацију која је уручила хуманитарну помоћ су чинили директор Владимир Пребирачевић, специјални саветник пуковник у пензији Сретен Егерић и специјални саветник Ђуро Медић координатор Српско-руског центра “Мајак” за Западно-бачки регион

МајакТим