Делегација међународних посматрача председничких избора у Русији

Делегација међународних посматрача председничких избора у Русији боравила је у Волгограду у својој мисији и успешно је завршила 18.03.2024. Резултати избора су познати свима и веома су убедљиви. Председник Владимир Путин ужива огромну подршку становништва Руске Федерације а огромна излазност, буквално историјска, само је потврдила став руских грађана како виде будућност своје земље.

Нови мандат од 5 година Владимир Путин ће почети са подршком од преко 80% што даје максимални легитимитет свим одлукама које се доносе и сада а и у будућем времену.

Избори су били слободни, без икаквих тензија, без икаквих присила, без икаквих неправилности. Руска администрација која је управљала изборним процесом потпуно професионално може да буде сасвим задовољна процесом који је обавила а ми као међународни посматрачи можемо само да сведочимо професионалности и озбиљности људи који се тим послом баве.

Народна воља је показала да руски народ воли слободу и да не подлеже притисцима спољашњег света које им свакако не жели ништа добро.

Делегацију у Волгограду је локална администрација града Волгограда угостила на највишем нивоу и свима ће остати у лепој успомени ови дани проведени у Граду Хероју Стаљинграду.  Не само по добро обављеном послу него и прилици да се упозна историја самог града која је веома значајна за све који овде живе али и нама Србима који смо са Русима увек били на истој страни у свим борбама за слободу наших народа.

Упознали смо и обишли најзначајније знаменитости Волгограда и захваљујемо свима који су то омогућили.

Владимир Пребирачевић

директор