ВЛАДИМИР ПРЕБИРАЧЕВИЋ: ДОЋИ ЋЕ КРАЈ И НАТО ОКУПАЦИЈИ

пише директор Српско-руског центра “Мајак”

На 25 годишњицу бомбардовања СР Југославије и НАТО злочина над српским народом стиже још једна у низу одлука НАТО окупатора Косова и Метохије а то је одлука Парламентарне скупштине НАТО-а да Косову (Окупирана српска територија) додели статус придруженог члана, тумачећи то као поклон САД-а Косовским безбедносним снагама а у ствари ОВК злочинцима јер се десило баш на 25-ту годишњицу почетка НАТО бомбардовања СР Југославије.

У исто време се жели испословати одлука да се такозвано Косово прими у Савет Европе и у такође исто време се одбија заказивање седнице Савета Безбедности са темом 25 година од НАТО агресије.

Геноцид над Србима под патронатом НАТО пакта који се спроводи на Косову и Метохији се наставља свих ових година само мало мањим интезитетом али са свакако истим исходом који су зацртали стратези НАТО пакта. Исти ти стратези су активни и на фронту према Русији са истим аспирацијама као и некада снаге и стратези Вермахта. Циљеви и путеви су исти, ликови скоро исти али у заблуди су били ако су мислили да и резултат неће бити исти.

Русија ће победити у овом сукобу и друга опција и не постоји.

Србија је купила време Русији  својим херојским отпором колективном западу који је сву силу овога света сручио на нашу земљу и опет нас није поразио. 25 година окупације и протеривања и малигних болести и убистава и свега што им је пало на памет да почине од злочина над српским народом а ми смо и даље ту.

Точак историје се окреће и Русија полако али сигурно напредује према западним границама руског света а то мења не само геополитичку карту већ враћа Русију на место које заслужује у тој вечитој борби добра и зла. Зло смо и ми Срби и Руси осетили на својој кожи те такозване европске вредности, та људска праваа без мрвице људскости, ту демократију људи које нико не бира, и те милосрдне анђеле тоталних неверника и сатаниста којима ништа није свето осим како они размишљају његовог величанства долара а и њему се дугорочно не пише добро.

Србија и Русија после терористичког напада у Москви где је много људи погинуло од руке зликоваца који су само неколико сати после монструозног злочина када су ухваћени плакали и молили за свој бедни живот, морају још чвршће да сарађују јер овај терористички напад као и сви они који се паралелно догађају у намери дестабилизације Русије говоре да је запад спреман на све и да морамо да донесемо све могуће мере како би се заштитили од зликоваца.

НАТО је пред поразом у Украјини који се надовезује на пораз у Сирији и Афганистану и који ће као кула од карата џина на стакленим ногама да се руши у свим областима где су силом и преваром доминирали. Обриси праведнијег света се појављују и ми треба да будемо од старта на тој светлој страни истине и правде која је увек обавијена и мучеништвом. Време зади за нас и треба да будемо стрпљиви и мудри и да се спремамо за збацивање ланаца западних окупатора.