Владимир Пребирачевић: Хибридне операције против српског народа су у пуном гасу

 

Хибридне операције које се воде против српског народа су непрестани и мултидимензионалне. Тренутни фокус у Републици Српској је на дискредитацији Милорада Додика где покушавају на све могуће начине да осујете процес којим је српски народ кренуо у Републици Српској коме је доста политике уцењивања и стигматизације која иде све дотле да се српском народу, над којим је извршен геноцид у три наврата у двадесетом веку, покуша пришити етикета геноцида.

Имајући судове и институције у својим рукама то су делимично и успели али сви а посебно они знају да је то све фабриковање и да ту нема нимало истине. Мада њих истина и правда као такви и не занимају. Њихови интереси су важнији од права на постојање српског или било којег другог народа који се противи спровођењу њихових интереса на овим просторима.

Нападајући руководство Републике Српске и претећи санкцијама целом народу желе да натерају српске политичаре да се повуку и да првагне лични интерес у односу на национални али овога пута су се мало прерачунали. Власти Србије су јасно ставили до знања да неће бити никакве блокаде на Дрини а и власти Мађарске да ће блокирати и уложити вето на било какву одлуку о увођењу санкција републици Српској од стране ЕУ.

Србима се намећу одлуке виоког представника у БИХ а све на штету Срба а на корист оних других који нису задовољни исходом рата са почетка деведесетих. Спонзори муџахедина и остали вековни непријатељи Срба удружено раде како би што више сузили српску државу али и српски утицај па тако можемо видети широм српског света како се стално напада и Српска Православна Црква и забрањује српски језик и ћирилично писмо и како нам се намећу вредности запада које су све само не хришћанске ни људске.

Свако ко мисли да живи у миру није свестан окружења у коме се налази и у тежини позиције у којој се налази српски народ на Балкану. Јединство је изузетно битно постићи на све могуће начине. Црна Гора је пример колико мало треба да се српски народ уједини и пробуди али је исто тако пример како се олако губи предност кад се пусти погрешним људима да преузму кормило и да се лако заборавља на националне интересе кад се домогне власти и моћи а самим тим и пара које се лако осладе. Србија мора бити подршка својим представницима у Републици Српској и Црној Гори и активно подржавати на сваки могући начин браћу која теже ка слободи.

Слобода је управо оно чему се тежи у обе српске државе које су у једном моменту претиле да нестану и да Срби на тим просторима изгубе своје вековима стицано право на живот пре свега али и све остало. Пут је тежак и трновит али га треба газити и крчити пут у слободу српског народа јер је сада већи део српских земаља под окупацијом. Ослободити се унитарног јарма у БИХ , ослободити власт у Црној Гори од стараних агената и ослободити Космет од окупатора је света дужност сваког Србина без обзира на део планете на коме живи. На хибридне ратове се одговара истим таквим операцијама којима се мењају мале ствари део по део а које после дају целину која одише слободом. Српски национални интереси су једино што мора бити идеја водиља у времену у којем живимо и свако је дужан да да свој допринос. Пишите ћирилицом и то је већ добро за почетак.

Српско-руски центар “Мајак” даје пун допринос тој борби и не само да имамо намеру да истрајемо него смо у ову битку ушли да победимо.   Тражити савезнике међу браћом и пријатељима а не пријатеље међу непријатељима то је предуслов за победу у овој безпоштедној борби која је свакодневна. Русија је природан и логичан савезник која нашу борбу може учинити победничком а са којом имамо историјске савезничке релације и која је братска земља по свим параметрима.   Нема предаје.